Ďalší zranený hráč Realu, Coentrao mimo hry približne týždeň

NETKY.SK • 12 Február 2015, 11:35 • 2 min
Ďalší zranený hráč Realu, Coentrao mimo hry približne týždeň

MADRID - Španielsky futbalový klub Real Madrid sa v najbližších siedmich až desiatich dňoch bude musieť zaobísť bez portugalského reprezentanta Fábia Coentraa. Ľavý obranca, ktorý sa len nedávno vystrábil z predošlého zranenia, má podľa denníka Marca zranené lýtko.

slovakia

left justify in out

Trénerovi Carlovi Ancelottimu tak nebude k dispozícii v ligovom zápase proti Deportivu La Coruňa a stretnutí Ligy majstrov proti nemeckému klubu Schalke 04 Gelsenkirchen.

 

Ako je známe, madridský klub má momentálne veľké starosti so zložením základnej zostavy. Zranení sú stopéri Sergio Ramos a Pepe, ako aj stredopoliari Sami Khedira, Luka Modrič a James Rodríguez. V prípade Modriča, ktorý sa mal po novembrovom svalovom zranení stehna vrátiť do hry v polovici februára, vyšli aktuálne na povrch nové správy, podľa ktorých bude chorvátsky "mozog stredu poľa" k dispozícii až o mesiac neskôr. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies