Za ľudí rozhoduje, či vstúpi do koalície s OĽaNO, SaS a Sme rodina

NETKY.SK • 5 Marec 2020, 14:42 • 2 min
Za ľudí rozhoduje, či vstúpi do koalície s OĽaNO, SaS a Sme rodina

BRATISLAVA - Predsedníctvo strany Za ľudí rozhoduje, či vstúpi do koalície s OĽaNO, SaS a Sme rodina. Podpredsedníčka Jana Žitňanská si myslí, že strana dostala mandát na to, aby sa podieľala na zmene krajiny.

slovakia

left justify in out

Postup si treba premyslieť

Člen predsedníctva Marek Hattas verí, že Za ľudí bude súčasťou koalície.

 

"Máme silné nominácie, silnú predstavu," povedala Žitňanská novinárom. Názory v predsedníctve strany sú podľa Hattasa veľmi podobné, treba si však postup dobre rozmyslieť.

 

Strana má podľa neho veľa otázok, či vôbec bude koalícia fungovať, ako bude vyzerať programové vyhlásenie vlády či obsadenie ministerských postov.

 

Rokujú naďalej

"Povieme si, že toto sme schopní akceptovať a toto už je niečo za čiarou, a toto už pre nás nedáva zmysel," priblížil, o čom sa chcú na predsedníctve rozprávať.

 

Podľa podpredsedu Juraja Šeligu dopadne rokovanie predsedníctva "určite výborne pre všetkých".

 

"Na prvom mieste je krajina, to sme hovorili v kampani, toho sa držíme, tak to bude," doplnil s tým, že Matovič strane vysvetlil veci, na ktoré sa ho pýtali. "A rozprávame sa ďalej," skonštatoval.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies