Ďalší súboj Phelps - Lochte sa odkladá

NETKY.SK • 14 Máj 2014, 10:57 • 2 min
Ďalší súboj Phelps - Lochte sa odkladá

CHARLOTTE - Druhý test výkonnosti rekordéra v počte zlatých olympijských medailí Michaela Phelpsa od návratu k vrcholovému plávaniu bude bez jeho najväčšieho konkurenta Ryana Lochteho.

slovakia

left justify in out

Päťnásobný olympijský víťaz sa v utorok odhlásil z mítingu v Charlotte v Severnej Karolíne pre pretrvávajúce problémy s operovaným ľavým kolenom. Lochteho zdravotná indispozícia má kuriózny pôvod. V novembri minulého roka ho v Gainesville na Floride zranila fanatická obdivovateľka, ktorá ho od nadšenia strhla na zem. Plavec si na obrubníku poranil väzy v ľavom kolene a päť mesiacov sa dával dokopy.

 

Phelps sa v apríli vrátil k súťažnému plávaniu na mítingu v Arizone. Boli to jeho prvé preteky od ukončenia kariéry po olympijských hrách 2012 v Londýne, kde sa lúčil ako najdekorovanejší olympionik v histórii. Na podujatí Grand Prix v Mese skončil druhý na 100 m motýlik za Lochtem. Preteky na 50 m voľný spôsob absolvoval motýľkarským štýlom a nekvalifikoval sa z rozplavieb. Phelps sa predbežne prihlásil aj na júnové záverečné preteky seriálu v kalifornskej Santa Clare. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies