Da Costa má problémy s kolenom, pokračovanie s otáznikom

NETKY.SK • 4 Máj 2015, 11:27 • 2 min
Da Costa má problémy s kolenom, pokračovanie s otáznikom

PRAHA - Francúzsky hokejista Stéphane Da Costa má problémy s kolenom a jeho pokračovanie na svetovom šampionáte v Prahe je v súčasnosti pod veľkým otáznikom. Absencia 25-ročného útočníka CSKA Moskva je pre mužstvo citeľným oslabením. Da Costa sa zranil v úvode nedeľňajšieho súboja so Švajčiarskom.

slovakia

left justify in out

"Musí sa podrobiť komplexnej lekárskej prehliadke. Má problémy s kolenom. Veríme, že sa šampionát preňho ešte neskončil," uviedol tréner Francúzska Dave Henderson, podľa ktorého majú problémy aj ďalší hráči.

 

Francúzi pred rokom v Minsku prekvapujúco postúpili do štvrťfinále, zopakovať tento úspech bude pre nich po prehrách s Nemeckom a Švajčiarskom veľmi náročné. "Pre nás bude prioritou teraz boj o záchranu. Ak sa chceme udržať medzi elitou, musíme dávať predovšetkým góly," uviedol Henderson.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies