Vydanie videoklipu k titulnej pieseni pre film Šťastný nový rok 2: Dobro došli

NETKY.SK • 13 December 2021, 12:12 • 2 min
Vydanie videoklipu k titulnej pieseni pre film Šťastný nový rok 2: Dobro došli

BRATISLAVA - V novom videoklipe je prvá hudobná pieseň pre prichádzajúci film Šťastný nový rok 2: Dobro došli.

slovakia

left justify in out

Sedemnásť slovenských a českých hereckých hviezd ako Emília Vášaryová, Dagmar Havlová, Táňa Pauhofová, Jiří Bartoška či Ján Koleník sa zabáva počas horúcej svadobnej noci. Tak vyzerá hudobná videosnímka, ktorú fanúšikom ako darček k Vianociam prinášajú tvorcovia pokračovania romantickej komédie Šťastný nový rok. Autorom titulnej piesne Šťastný nový rok 2: Dobro došli je hudobník a herec Slovenského národného divadla (SND) Daniel Fischer, člen kapely OJV (Orchester Jeana Valjeana). TASR o tom informoval PR manažér Radomír Brhlík.

 

img

 

"S návrhom na spoluprácu prišli za mnou tvorcovia filmu, konkrétne režisér Jakub Kroner. Ja a celá kapela OJV sa s ním veľmi dobre poznáme, pretože nám režíroval niekoľko videoklipov," spomína Daniel Fischer, herec známy filmov a slovenských seriálov.

 

Skladbu tvoril niekoľko mesiacov pred nakrúcaním snímky v čase, keď sa so svojou snúbenicou, herečkou Dominikou Kavaschovou, tešili na narodenie svojho bábätka. "Chcel som takú pieseň, ktorú by mohol s gitarou zahrať a zaspievať svojej partnerke hociktorý muž v momente, ako sa rozhodne vzťah posunúť na vyšší level. Niečo úprimné a pritom nie patetické. Aby to pôsobilo mierne nemotorne, nie však trápne. Vtipne a pravdivo," uviedol Fischer s tým, že za finálnu podobou piesne  Vezmi si ma stojí aj hudobný producent a skladateľ Adam I. Kuruc.

 

Videoklip vznikol počas nakrúcania filmovej svadby v Chorvátsku. Pôvodne malo natáčanie trvať dva dni, no keďže na konci prvého prišla od mora víchrica, ktorá zničila rekvizity, na realizáciu klipu zostala na druhý deň necelá hodina. "Bola to jediná a posledná možnosť, keď sme mali na pľaci úplne všetkých hercov. Chceli sme využiť autentickosť svadobnej atmosféry. Vzhľadom na to, že sa už stmievalo, mohli sme ísť len na jedenkrát, nakrúcali sme to ako jednozáberovku bez strihu a v čistej hereckej improvizácii," uviedol režisér filmu a videoklipu Jakub Kroner, ktorý do účinkovania v klipe pozval všetkých hercov.

 

YouTube: Orchester Jeana Valjeana (OJV) - Vezmi si ma |Official Video|



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona