Cyklista Kolář sa pripravuje na Malajziu

NETKY.SK • 18 Február 2014, 13:02 • 2 min
Cyklista Kolář sa pripravuje na Malajziu

BRATISLAVA - Slovenský cyklista Michael Kolář: "Z môjho pohľadu som s úvodom v profesionálnej cyklistike zatiaľ spokojný, rovnako aj vedenie tímu, ktoré ma za obe podujatia pochválilo - napredujem a treba byť trpezlivý".

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný slovenský cyklista Michael Kolář v službách tímu Tinkoff-Saxobank má za sebou premiéru na pretekoch Tour Down Under v profesionálnej kariére WorldTour a zároveň aj podujatie Okolo Kataru. V súčasnosti sa pripravuje doma v Žiline, pretože čoskoro odchádza na ďalšie preteky do Malajzie.

 

"Z môjho pohľadu som s úvodom v profesionálnej cyklistike zatiaľ spokojný, rovnako aj vedenie tímu, ktoré ma za obe podujatia pochválilo - napredujem a treba byť trpezlivý. Preteky som prešiel bez pádu, nemal som problémy s dokončením etáp a najmä som dokázal tímu pomôcť v dôležitých úsekoch," uviedol Kolář, ktorý poznamenal, že aj keď boli preteky viac-menej "iba" po rovine, tak boli asi najťažšie, aké v živote išiel. 

 

"Najviac ma potešila posledná etapa, v ktorej som síce skončil posledný, ale odrobil som veľmi dôležitú prácu, keď som asi dvadsať kilometrov pred cieľom pomohol pri sťahovaní úniku, čo sa potom aj podarilo dostihnúť a napokon chalani mohli vytvoriť ideálnu pozíciu v závere pre Bennatiho, ktorý skončil druhý. Ja som už potom vycúval... Momentálne sa pripravujem v okolí Žiliny a už sa teším na ďalšie podujatie Le Tour de Langkawi v Malajzii, kde chcem byť dobre pripravený," dodal Michael Kolář. 

Agentúru SITA informoval manažér Jozef Korbel. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies