Čudinov má pamiatku na Slovensko - 17 stehov

NETKY.SK • 11 Máj 2015, 10:28 • 2 min
Čudinov má pamiatku na Slovensko - 17 stehov

OSTRAVA - Ruský obranca Maxim Čudinov má pamiatku na zápas so Slovenskom na hokejových majstrovstvách sveta v Ostrave v podobe stehov na brade.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročného hráča SKA Petrohrad trafil korčuľou do tváre počas nedeľňajšieho duelu nešťastnou náhodou Richard Pánik. Zborná súboj vyhrala 3:2 po predĺžení. Menšie zranenie mu nebráni v ďalšej účasti na šampionáte a bude hrať aj v utorok proti Fínsku v repríze posledného finále MS. 

 

"Ranu zašili desiatimi stehmi. Nie je dôvod, aby nehral proti Fínom," povedal na tlačovej besede po zápase tréner ruskej reprezentácie Oleg Znaroks. Lekár tímu Valerij Konov informácie kormidelníka spresnil pre tlačovú službu Ruskej hokejovej federácie: "Maximovi sme reznú ranu na brade a v oblasti krku zašili sedemnástimi stehmi. Dve má z vnútornej strany a pätnásť z vonkajšej. Mohlo to dopadnúť aj oveľa horšie, ak by ho korčuľa zasiahla nižšie. Čudinov je chlap na správnom mieste." 

 

Čudinov odohral na šampionáte zatiaľ šesť zápasov, v ktorých strelil jeden gól a pridal dve asistencie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies