Crouch chce naspäť do reprezentácie

NETKY.SK • 17 September 2012, 13:05 • 2 min
Crouch chce naspäť do reprezentácie

Crouch chce naspäť do reprezentácie

slovakia

left justify in out

imgSTOKE - Peter Crouch chce zachrániť svoju reprezentačnú kariéru po tom, čo prezradil, že odmietol hrať za Anglicko v priateľských zápasoch pred Euro 2012.

Reprezentačný tréner Anglicka, Roy Hodgson, však nedávno zmrazil Crouchove plány, keď vyhlásil, že útočník Stoke nebol ochotný byť v pohotovosti pre tím počas leta. Crouch však prezradil, že koreňom problému bolo jeho odmietnutie hrať v priateľských zápasoch proti Nórsku a Belgicku, keď ho Hodgson vynechal zo svojej 23-člennej nominácie.

"Nebol to prípad pohotovosti," povedal Crouch. "Tréner chcel, aby som hral v jednom z priateľských zápasov a potom odišiel domov. Budem úprimný, bol som veľmi sklamaný, že som nebol súčasťou tímu na Euro 2012 a myslím, že je to pochopiteľné. Mali sme s trénerom rozhovor, ale ten mal zostať iba medzi mnou a ním."
Crouch však ešte stále dúfa, že sa jeho nezhody s trénerom Hodgsonom vyriešia a on pridá k svojim 42 reprezentačným štartom aj ďalšie.
"Samozrejme, hrať za moju krajinu je to najlepšie, čo som kedy urobil v mojej kariére a nikdy to nevylúčim. Ak budem mať znovu príležitosť reprezentovať, tak sa jej chytím oboma rukami."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies