Crosby druhýkrát v trojici hráčov týždňa, dopĺňajú ho Gustavsson a Marleau

NETKY.SK • 21 Október 2013, 18:44 • 2 min
Crosby druhýkrát v trojici hráčov týždňa, dopĺňajú ho Gustavsson a Marleau

NEW YORK - Hráčmi uplynulého týždňa v zámorskej NHL sa stal brankár Jonas Gustavsson z Detroitu a dvojica útočníkov, Patrick Marleau zo San Jose a Sidney Crosby z Pittsburghu. Kapitánovi "tučniakov" sa tejto pocty dostalo už v druhom týždni za sebou.

slovakia

left justify in out

Švédsky brankár Jonas Gustavsson si v uplynulom týždni pripísal v drese "červených krídiel" prvé tri štarty v aktuálnej sezóne a všetky mali víťaznú príchuť. Gustavsson priemerne inkasoval 1,67 gólu na zápas a Detroit sa aj jeho zásluhou vyšvihol na prvé miesto v Atlantickej divízii.

Na čele kanadského bodovania profiligy je útočník Pittsburghu Sidney Crosby. Tabuľku produktivity vedie so 17 bodmi (7+10) aj vďaka dvom gólom a šiestim asistenciám, ktoré si pripísal počas trojzápasovej víťaznej série "tučniakov" za posledných sedem dní.

Treťou hviezdou uplynulého týždňa sa stal útočník "žralokov" Patrick Marleau. Aj vďaka jeho produktivite ostáva San Jose stále jediným tímom, ktoré v ôsmich dueloch tejto sezóny ešte neokúsilo trpkosť prehry v riadnom hracom čase. V troch zápasoch minulého týždňa si pripísal tri góly a rovnaký počet asistencií.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies