Crocop sa priznal, no v krvi mu nič nenašli

NETKY.SK • 13 Január 2016, 15:49 • 2 min
Crocop sa priznal, no v krvi mu nič nenašli

LOS ANGELES - Okrem priznania Crocopa nemá USADA žiadne dôkazy ohľadom používania rastového hormónu počas jeho zranenia ramena. Crocopovi odobrali vzorky no, všetko bolo negatívne. Ale vyzerá to tak, že dvojročný trest mu ostáva.

slovakia

left justify in out

Podľa chorvátskych médií dostal Crocop v týchto dňoch oficiálne vyjadrenie od USADA no všetky testy boli negatívne. Podľa vyjadrenia hovorcu USADA však tieto výsledky testov neovplivnia jeho trest.

 

Bez ohľadu na to či Mr.Filipovic používal nedovolené látky alebo nie s tým, že sa priznal k používaniu rastového hormónu porušil protidopingovú politiku UFC.

 

Crocop sa priznal k používaniu hormónových injekcií pri jeho zranení ramena.

 

Vedel som , že rastový hormón je medzi zakázanými látkami, ale bolo mi jasné aj to, že bez týchto injekcií nemám šancu na regeneráciu. Aspoň som si to takto myslel.

 

Hovorí sa, že najlepšie je vždy hovoriť pravdu. No v tomto prípade sa to neoplatilo. USADA nenašla nič, aj keď sa Crocop priznal. V jeho prípade tieto dva roky sú rovné s jeho odchodom do dôchodku. Ale v podstate je to pekný koniec. Po jeho návrate sa mu podarilo trikrát vyhrať. Medzi tými výhrami je aj veľmi dôležitá proti Gonzagovi. Jeho skóre je 31 výhier a 11 prehier. Jediná vec ktorá môže mrzieť jeho aj fanúšikov je, že ho neuvidia 10. apríla na gala UFC Záhreb.

 

Najkrajšie momenty v jeho kariére:

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies