Columbus Short poprel obvinenie z ublíženia na zdraví

NETKY.SK • 16 Máj 2014, 14:46 • 2 min
Columbus Short poprel obvinenie z ublíženia na zdraví

LOS ANGELES - Americký choreograf, herec a spevák Columbus Short poprel vo štvrtok počas čítania obžaloby na súde v Los Angeles svoju vinu z prípade vážneho ublíženia na zdraví.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný rodák z Kansas City sa údajne 15. marca pohádal a následne pobil s istým hosťom jednej z losangeleských reštaurácií. Napadnutý vraj po útoku stratil vedomie a herec mu tiež zlomil nos. Short podľa portálu TMZ ponúkol poškodenému finančné odškodné, svoju ponuku však stiahol po tom, čo ho pre problémy so zákonom vyhodili zo seriálu Škandál (2012), kde stvárňoval Harrisona Wrighta. Choreograf sa má na súd opäť dostaviť 5. júna. V tento deň by mali určiť termín samotného pojednávania, počas ktorého by mal súd rozhodnúť o jeho vine či nevine.

 

Spomínaný prípad však nie je jediným, ktorému Short v súčasnosti čelí. Vo februári ho z fyzického napadnutia obvinila jeho manželka Tanee McCall Short, ktorú vraj ohrozoval s nožom v ruke. Hoci sa podľa vlastných slov cíti nevinný, sudca mu počas pojednávania zakázal priblížiť sa k nej. Tanee McCall Short už podala žiadosť o rozvod, pričom uviedla, že medzi ňou a hercom sú neprekonateľné rozdiely. V tejto veci by mal súd rozhodnúť 21. mája. 

 

Columbus Keith Short Jr. sa narodil 19. septembra 1982. Spolupracoval napríklad so speváčkou Britney Spears, keď vytvoril choreografiu pre jej turné Onyx Hotel (2003). Okrem seriálu Škandál, v ktorom však po tretej sezóne skončil, si zahral aj vo filmoch ako Vojna svetov (2005), Nežiadaj svoj posledný tanec 2 (2006), Neprijatý? Fpoho! (2006), Cadillac Records (2008), Biela smrť (2009) alebo Parchanti (2010). S Tanee McCall Short má dvojročnú dcéru Ayalu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies