Colníci údajne chceli od Slovákov orálny sex

NETKY.SK • 20 Júl 2011, 07:38 • 2 min
Colníci údajne chceli od Slovákov orálny sex

Colníci údajne chceli od Slovákov orálny sex - Krimi Chorvátski colníci údajne na hraničnom priechode prinútili mladých slovenských dovolenkárov vyzliecť donaha a od mladých dievčat vraj žiadali orálny sex. Informoval o tom dnes spravodajský server aktual

slovakia

left justify in out

img

Chorvátski colníci údajne na hraničnom priechode prinútili mladých slovenských dovolenkárov vyzliecť donaha a od mladých dievčat vraj žiadali orálny sex. Informoval o tom dnes spravodajský server aktualne.sk.
      K incidentu malo dôjsť v pondelok okolo obeda na hraničnom priechode Plovanija so Slovinskom. Colníci skupine Slovákov najprv prikázali odstaviť auto. Do budovy následne odviedli šoféra, ktorému kládli "sugestívne otázky" a zisťovali, kde sú ukryté drogy. Potom podrobne prehliadli osobné veci všetkých cestujúcich, ako aj celé auto. Zo štvorčlennej posádky si na prehliadku donaha vzali pohraničníci dovnútra chlapcov, dievčatá čakali vonku.
      Po celý čas sa colníci dovolenkárov pýtali, "kde skrývajú drogy", a vyhrážali sa im že "pôjdu do basy".
      Uniformovaný Chorvát v zúrivosti dokonca údajne chlapcom povedal, že keď ho slovenské dievča orálne uspokojí, tak ich pustia. "Ponuku" vraj viackrát zopakoval. Aktualne.sk to uviedlo s odvolaním sa na nemenovanú rodinu poškodených.
      Kontrola spojená s vyhrážkami mala trvať vyše hodiny, keď žiadne drogy nenašli, colníci skupinu pustili. Pri odchode sa Slováci spýtali, prečo si colníci vybrali práve ich auto a či rozhodoval vzhľad. Jeden z colníkov reagoval, že "asi áno".
      Slovenské ministerstvo zahraničných vecí pre TASR potvrdilo, že o medializovanom prípade vie. Na veľvyslanectvo v Záhrebe sa so sťažnosťou na postup chorvátskych colníkov obrátila príbuzná jednej dovolenkárky.
      "Vec sme obratom postúpili slovenskému policajnému pridelencovi v Chorvátsku," povedal hovorca slovenskej diplomacie Ľuboš Schwarzbacher.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies