Čo poprial novému ockovi Ronovi k bábätku predstaviteľ Harryho?

NETKY.SK • 21 Máj 2020, 8:20 • 2 min
Čo poprial novému ockovi Ronovi k bábätku predstaviteľ Harryho?

Snáď od chvíle, kedy mal v roku 2001 premiéru prvý z filmov o čarodejníkovi Harrym Potterovi, zaujíma fanúšikov, či spája ústrednú trojicu priateľstvo aj v skutočnom živote a nielen na filmovom plátne.

slovakia

left justify in out

Srdce skalných priaznivcov kúzelníckej ságy teraz preto zaplesalo! Čo prial Daniel Radcliffe alias Harry Potter novopečenému oteckovi Rupertovi Grintovi, ktorý stvárnil Rona Weasleyho?

 

Dlhoročné kamarátstvo

Zdá sa, že toto kamarátstvo je na rozdiel od mnohých iných hollywoodskych ozajstné. Stretli sa pred devätnástimi rokmi ako deti a aj takmer o dve dekády neskôr im čoby dospelým mužom na sebe stále záleží.

 

Keď sa predstaviteľ najznámejšieho filmového kúzelníka dozvedel, že sa jeho hrdzavý a večne rozvrkočený kamarát stal otcom novonarodeného dievčatka, Daniel Radcliffe neváhal a pribehol za Rupertom Grintom s gratuláciami.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa harry potter🔵 (@harr.ypotter313),

 

"Áno, písal som mu nedávno sms správu. Moc mu to prajem. Je to strašne, strašne super," dojal sa filmový Harry Potter v americkom programe Watch What Happens Live.

 

Ten sa aktuálne nenatáča v štúdiu, ale hostia sa do neho pripájajú z domova či miesta, kde trávia karanténu. V Spojených štátoch amerických totiž práve vrcholí boj s nákazou zákerným vírusom Covid-19 a spoločenské styky tam aktuálne zostávajú obmedzené na minimum.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Rupert Grint (@rupsg30),

 

Harry zrejme ešte počká

Aj tak sa ale Daniel Radcliffe zapojil do vysielania cez webovú kameru a mohol zveriť okrem iného aj to, čo si myslí o tom, že sa Rupert Grint stal otcom.

 

"Zároveň je pre mňa super divné pripustiť si, že už sme vo veku, kedy ľudia majú deti. Ale sme. Bezpochyby," dodal herec a jasne tým naznačil, že sám sa ešte na otcovskú rolu necíti. 

 

Rupert Grint sa stal prvýkrát otcom na začiatku mája. Spoločne s priateľkou Georgiou Groomovou priviedli na svet dievčatko, ktorej meno sa zatiaľ novopečení rodičia rozhodli nechať si pre seba. Ústami svojej tlačovej hovorkyne pár požiadal o rešpektovanie súkromia mladej rodiny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona