Cliff Richard vypovedal ohľadom sexuálneho zneužitia

NETKY.SK • 6 November 2015, 15:01 • 2 min
Cliff Richard vypovedal ohľadom sexuálneho zneužitia

BRATISLAVA - Anglického speváka Cliffa Richarda znova vypočúvala polícia v súvislosti s obvineniami zo sexuálneho zneužitia, ktorého sa mal dopustiť ešte v 80. rokoch minulého storočia.

slovakia

left justify in out

Ako uviedol jeho hovorca, 75-ročný interpret sa dobrovoľne stretol s vyšetrovateľmi, ktorí ho nezatkli ani neobvinili. "Okrem zopakovania, že obvinenia sú nepravdivé, a že pán Richard bude naďalej spolupracovať s políciou, sa nebudeme viac k tejto veci nateraz vyjadrovať," dodal hovorca.


Pôvodné obvinenie, na základe ktorého polícia vlani v auguste prehľadala spevákov byt, sa týka sexuálneho zneužitia chlapca. Richard sa ho mal dopustiť, keď mala údajná obeť menej ako 16 rokov. Richard bol počas policajnej prehliadky neprítomný, neskôr sa dobrovoľne stretol s vyšetrovateľmi a odpovedal na všetky otázky. Vo februári tohto roka sa potom objavili aj ďalšie obvinenia, polícia o nich však neposkytla žiadne detaily.


Cliff Richard, vlastným menom Harry Rodger Webb, je jedným z najúspešnejších britských hudobníkov. Počas kariéry vydal 42 štúdiových albumov, 11 živých nahrávok, 14 kompilácií či 46 EP. Je držiteľom troch BRIT Awards vrátane ceny za mimoriadny prínos hudbe, ktorú dostal v roku 1989. O šesť rokov neskôr mu britská kráľovná udelila titul rytiera.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies