Dievča vypadlo z UFA v Bratislave na karosériu auta

NETKY.SK • 22 Máj 2019, 21:38 • 2 min
Dievča vypadlo z UFA v Bratislave na karosériu auta

BRATISLAVA - Podľa informácii TV JOJ došlo krátko po 16:00 hodine v Bratislave k nehode. Sedemnásťročné dievča podľa nepotvrdených informácií vyskočilo z vyhliadky reštaurácie, ktorá sa nachádza nad Mostom SNP.

slovakia

left justify in out

Z vyhliadky na Moste SNP popoludní spadla neplnoletá žena. Dopadla na odstavené auto. Záchranári ju previezli do jednej z bratislavských nemocníc, kde leží v umelom spánku v kritickom stave.

 

img

Zdroj: TV JOJ - noviny.sk

 

"Oznámenie o nehybnom tele ženy nachádzajúcom sa na osobnom motorovom vozidle zaparkovanom na parkovisku pod Mostom SNP, sme prijali krátko po 16:15 popoludní. Žena mala s najväčšou pravdepodobnosťou spadnúť z vyhliadky situovanej nad Mostom SNP. Neplnoletú osobu ženského pohlavia so zraneniami previezli do jednej z bratislavských nemocníc. Poverený príslušník okresného riaditeľstva policajného zboru Bratislava V. začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Všetky okolnosti prípadu sú nateraz predmetom vyšetrovania," potvrdila hovorkyňa bratislavskej polície Lucia Mihalíková.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies