CL: Serečin je nespokojný v Ružomberku a chce odísť

NETKY.SK • 16 December 2013, 15:43 • 2 min
CL: Serečin je nespokojný v Ružomberku a chce odísť

RUŽOMBEROK - Futbalistu MFK Ružomberok Filipa Serečina vôbec neteší skutočnosť, že v jesennej časti Corgoň ligy 2013/2014 sa na trávnik dostával zväčša len ako striedajúci hráč.

slovakia

left justify in out

"Samozrejme, že ma to mrzí. Vôbec som nebol spokojný. Uvidím, čo sa udeje cez zimu. Rád by som odišiel, no v Ružomberku mám stále platnú zmluvu," citoval portál corgonliga.sk slová 24-ročného útočníka (nar. 4. 10. 1989), ktorý prišiel pod Čebrať v septembri 2011 z Michaloviec a s MFK podpísal kontrakt na štyri roky.

Zverencom trénera Jozefa Vukušiča vyšla jesenná časť najvyššej domácej súťaže, takže kormidelník nemal veľmi dôvod výrazne meniť základnú zostavu. Ružomberok figuruje po 19. kole na treťom mieste s 31 bodmi lepším skóre pred Senicou, na "strieborný" Trenčín má päťbodový, na obhajcu titulu a lídra ŠK Slovan Bratislava 11-bodový odstup. "Pred začiatkom sezóny prišli futbalisti, ktorým dával tréner viac priestoru ako mne. Povedzme si na rovinu: tréner ani nemal čo meniť, keďže hráči na mojom mieste dávali góly. Aj keď nezahrali dobre, tak im dal dôveru. O mojom pôsobení na ihrisku sme sa nerozprávali. Pozorne som čakal na príležitosť a snažil som sa ju využiť čo najlepšie. Keď som neodohral ani minútu, tešili ma aspoň víťazstvá tímu," uviedol ďalej Serečin.

Bývalý futbalista Košíc a rodák z tohto mesta nemá momentálne jasno v otázke svojho najbližšieho pôsobenia. Určite však neuvažuje o návrate do Michaloviec, odkiaľ pred dvoma rokmi prestúpil do Ružomberka. "Nechcem hrať len v druhej lige. Zatiaľ nemám ani žiadne iné ponuky, keďže som stále zmluvne viazaný s Ružomberkom. Pokúsim sa s vedením klubu porozprávať na túto tému. Rád by som sa pozrel do zahraničia, no nebránim sa ani zotrvaniu na Slovensku. Musel by to však byť nejaký corgoňligový klub," dodal Filip Serečin.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies