CL: Richard Bartoš predĺžil zmluvu s Ružomberkom

NETKY.SK • 27 November 2013, 15:55 • 2 min
CL: Richard Bartoš predĺžil zmluvu s Ružomberkom

RUŽOMBEROK - Po Martinovi Nagyovi (23 rokov) a Ivanovi Kotorovi (22) predĺžil zmluvu s corgoňligovým futbalovým klubom MFK Ružomberok ďalší mladý a perspektívny hráč - Richard Bartoš. Dvadsaťjedenročný stredopoliar (nar. 28. 6. 1992) sa s vedením klubu spod Čebraťa dohodol do konca sezóny 2016/2017. Informovala o tom oficiálna internetová stránka Liptákov.

slovakia

left justify in out

Richard Bartoš začal svoju futbalovú kariéru v Ružomberku, kde postupne prešiel mládežníckymi kategóriami. Talentovaný záložník figuroval vo výbere slovenskej reprezentácie do 17 rokov a prepracoval sa do základnej zostavy niekdajšieho B-mužstva MFK. V roku 2011 odišiel Bartoš na krátke hosťovanie do ŠK Slovan Bratislava, po návrate znova nastupoval za ružomberskú rezervu. Pod vedením trénera Ladislava Šimča si v uplynulej sezóne pripísal debut v Corgoň lige a zapracoval sa do A-tímu. V doterajšom priebehu corgoňligovej sezóny 2013/2014 pridal na svoje konto ďalších šesť ligových štartov, pričom dvakrát nastúpil v základnej zostave a štyrikrát prišiel do hry ako striedajúci hráč.

Ružomberku patrí po 18 kolách Corgoň ligy tretie miesto so ziskom 31 bodov, čo je o osem menej ako má líder ŠK Slovan Bratislava. V jesennej derniére futbalisti Ružomberka privítajú v sobotu 30. novembra momentálne druhý v poradí AS Trenčín (33 b.).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies