CL: O prestupe Clebera do Slovana sa rozhodne do desiatich dní

NETKY.SK • 9 Január 2014, 14:21 • 2 min
CL: O prestupe Clebera do Slovana sa rozhodne do desiatich dní

BRATISLAVA - Vedenie futbalového klubu Slovan Bratislava má naďalej záujem o služby útočníka FC Nitra Nascimenta Clebera Silvu, pričom o jeho prípadnom prestupe sa rozhodne do desiatich dní. Tréner "belasých" Jozef Valovič však súčasne uviedol, že transfer brazílskeho útočníka momentálne brzdí aj počet legionárov v kádri Slovana.

slovakia

left justify in out

"O príchode Clebera sa uvažovalo a uvažuje sa aj ďalej, pretože je to veľmi kvalitný futbalista. Jediným problémom je fakt, že momentálne máme šesť cudzincov respektíve hráčov z krajín mimo Európskej únie. Bolo by preto dobré, aby sa počet legionárov stabilizoval na tomto čísle. Nemá totiž význam navršovať stav cudzincov, keď v slovenskej lige môžu hrať maximálne piati. Čo sa týka Clebera, tak verím, že sa to dorieši v priebehu desiatich dní," uviedol kouč belasých Valovič.

Cleber pôsobí v tíme trápiacej sa Nitry už druhú sezónu. Počas tohto obdobia odohral 50 ligových stretnutí a zaznamenal 15 gólov z toho päť na jeseň. "Už pred koncom minulého roku sme s týmto hráčom boli v kontakte. Môžem prezradiť, že sme sa predbežne dohodli na nejakých podmienkach. Samozrejme ešte musíme rokovať s Nitrou a záleží aj na tom, či od nás nejakí hráči odídu. Ak náš záujem bude pokračovať, tak by sme toto celé doriešili ešte do odjazdu na sústredenie do Vysokých Tatier," skonštatoval generálny riaditeľ Slovana Petr Kašpar.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies