Citizens potvrdili prestup mladého Stonesa z Evertonu, zaplatili za neho mastnú sumu

NETKY.SK • 9 August 2016, 13:03 • 2 min
Citizens potvrdili prestup mladého Stonesa z Evertonu, zaplatili za neho mastnú sumu

MANCHESTER - Anglický futbalový klub Manchester City v utorok napokon definitívne dotiahol prestup reprezentanta Johna Stonesa z FC Everton. Za 22-ročného stopéra zaplatil 58,85 milióna eur a podpísal s ním zmluvu na šesť rokov, informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Stones je ôsmou predsezónnou akvizíciou nového španielskeho trénera Pepa Guardiolu. "Viem, že dostať sa do základnej zostavy bude veľmi ťažké, ale som pripravený urobiť zo seba najlepšieho možného hráča a pomôcť tímu k úspechu," povedal Stones.

 

Oznámenie klubu prišlo len chvíľu potom, ako webstránka Európskej futbalovej únii (UEFA) potvrdila, že "Citizens" zaradili obrancu na súpisku pre Ligu majstrov 2016/2017 na prvý zápas play off proti Steaue Bukurešť, ktorý sa uskutoční o týždeň v utorok. Odveta je na programe 24. augusta na Etihad Stadium.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies