Čínske úrady opäť šokujú svet, toto budú cenzurovať!

NETKY.SK • 2 Apríl 2019, 14:20 • 2 min
Čínske úrady opäť šokujú svet, toto budú cenzurovať!

Jedna z najväčších krajín sveta, ktorá sa snaží presadzovať ideály komunizmu, reguluje životy svojich občanov čoraz bizarnejším spôsobom.

slovakia

left justify in out

Čína je socialistickou krajinou a tak, ako to kedysi bolo aj u nás, životy svojich občanov sa snaží regulovať smerom ku komunistickým predstavám. To znamená, že okrem cenzúry aj prísne dohliada a reguluje správanie jednotlivých občanov.

 

img

 

Najnovšie sa do sveta dostala informácia, že čínske média začali cenzurovať uši všetkým mužom, ktorí majú náušnicu. Čínska vláda sa aj týmto spôsobom pokúša obmedziť prienik „západnej“ kultúry do krajiny, potlačiť hedonizmu i akékoľvek snahy o individualizmus. Známych spevákov či hercov preto miestni na obrazovkách môžu vidieť so zahmlenými ušnými lalôčikmi.

 

Čína už v minulosti spôsobila rozruch svojimi zákazmi. Napríklad futbalisti musia počas zápasov svoje tetovania schovávať dlhými rukávmi. Podobným príkazom sa museli riadiť aj všetky ženy na populárnom podujatí s komixovou tematikou, kde v rámci kostýmov komixových hrdiniek neboli prípustné hlboké výstrihy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies