Číňan hrozne túži po novom iPhone 6: Prenajal priateľku, aby si naň zarobil!

NETKY.SK • 25 September 2014, 10:58 • 2 min
Číňan hrozne túži po novom iPhone 6: Prenajal priateľku, aby si naň zarobil!

PEKING – Nový iPhone 6 spôsobil medzi ľuďmi obrovskú vlnu šialenstva. Až kam sú ochotní zájsť niektorí ľudia, aby dostali svoj vysnívaný telefón?! Niektorí ľudia si telefón, ktorého cena sa pohybuje okolo tisíc eur nemohli dovoliť. Čínsky študent Wei Chu (25) túžil po novom iPhone tak veľmi, že sa rozhol prenajať svoju vlastnú priateľku Xiao Ai (21)!

slovakia

left justify in out

Nespravil z nej prostitútku, pretože sex nebol v ponuke k dispozícii. Miesto toho s ňou mohli ísť na rande, hrať hry, alebo učiť sa – spravil z nej spoločníčku.

 

img

 

Svoju priateľku ponúkal na ulici. V ruke držal transparent, kde sa ľudia mohli dozvedieť všetky informácie. K dispozícii bola aj jej fotografia, výška a váha. Zákazníci platili za čas strávený s jeho priateľkou. Za jednu hodinu zaplatili v prepočte jednu libru, za deň 5 libier a za mesiac 50 libier.

 

Ešte zvláštnejšie na celej veci je to, že jeho priateľka s tým súhlasila...




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies