Cibulkovej premožiteľku Bellisovú pripravuje Bollettieri

NETKY.SK • 24 Október 2014, 18:49 • 2 min
Cibulkovej premožiteľku Bellisovú pripravuje Bollettieri

BRATISLAVA - Ešte len 15-ročnú americkú vychádzajúcu tenisovú hviezdu Catherine Cartan "CiCi" Bellisovú momentálne voľnejším spôsobom trénersky vedie legendárny kouč Nick Bollettieri. Referuje o tom portál Tennis World s odvolaním sa na nešpecifikované viaceré zdroje.

slovakia

left justify in out

Bellisová v 1. kole newyorských US Open 2014 ako držiteľka voľnej karty šokovala tenisový svet prekonaním Dominiky Cibulkovej. Medzičasom napríklad pomohla tímu USA do 16 rokov k finálovému triumfu nad Slovenkami na záverečnom turnaji Junior Fed Cupu v mexickom San Luis Potosí, ale aj získala dva tituly v rade na amerických seniorských turnajoch ITF s dotáciou 25 000 USD (Rock Hill, Florence). Spomenutý web dodal, že vyrukovala so zmemeným úchopom. Bellisová už je na 311. priečke v renkingu.

 

Bollettieri, ktorého v júli uviedli do Medzinárodnej siene slávy tenisu v Newporte, s rôznou intenzitou spolupráce formoval desať neskorších jednotiek svetového rebríčka ATP mužov či WTA žien.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies