Cibulková postúpila už do osemfinále dvojhry na turnaji WTA v Miami

NETKY.SK • 26 Marec 2012, 07:09 • 2 min
Cibulková postúpila už do osemfinále dvojhry na turnaji WTA v Miami

Cibulková postúpila už do osemfinále dvojhry na turnaji WTA v Miami - Tenis Slovenská tenistka Dominika Cibulková sa prvýkrát v kariére prebojovala do osemfinále dvojhry na prestížnom turnaji WTA Sony Ericsson Open v americkom Miami (dotácia 4,828 mili. d

slovakia

left justify in out

img

Slovenská tenistka Dominika Cibulková sa prvýkrát v kariére prebojovala do osemfinále dvojhry na prestížnom turnaji WTA Sony Ericsson Open v americkom Miami (dotácia 4,828 mili. dolárov). V treťom kole ako nasadená šestnástka po výbornom výkone deklasovala Číňanku Ťie Čeng za 63 minút 6:2, 6:0 a odplatila jej prehru z Wimbledonu 2008. 
      V dueli o postup do štvrťfinále nastúpi Cibulková v pondelok proti víťazke súboja medzi najvyššie nasadenou svetovou jednotkou Bieloruskou Victoriou Azarenkovou a Britkou Heather Watsonovou. Práve Azarenkovej podľahla vlani v 3. kole v Miami po trojsetovej bitke. Zverenka chorvátskeho trénera Željka Krajana má na Floride už teraz istú prémiu 39.000 USD a 140 bodov do svetového rebríčka WTA.
      Cibulková v úvode zápasu s Ťie Čeng dvakrát stratila vlastné podanie, vždy však zakontrovala rebrejkom, od stavu 1:2 uhrala päť gemov v rade a prvý set získala jasne vo svoj prospech. V druhom dejstve slovenská jednotka vďaka aktívnej hre úplne ovládla dvorec, a súperke uštedrila "kanára". Za stavu 5:0 premenila pri podaní Číňanky hneď prvý mečbal. Ťie Čeng nedokázala ani raz v zápase vyhrať svoje podanie.
            
      dvojhra - 3. kolo:
      Dominika CIBULKOVÁ (16-SR) - Ťie Čeng (Čína) 6:2, 6:0

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies