Cibák so Sýkorom majú v Zlíne nahradiť Čajánka s Leškom

NETKY.SK • 15 Apríl 2015, 12:00 • 2 min
Cibák so Sýkorom majú v Zlíne nahradiť Čajánka s Leškom

ZLÍN - Slovenskí hokejisti Martin Cibák a Tomáš Sýkora by mali nahradiť v Zlíne dlhoročných lídrov Petra Čajánka a Petra Lešku, ktorí ukončili svoje kariéry. Vedenie vlaňajšieho majstra doťahuje rokovania o príchode útočníkov.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný Cibák doteraz pôsobil v Olomouci, o desať rokov mladší Sýkora v Poprade. "Končí mi zmluva v Poprade a chcem sa posunúť ďalej. Už počas sezóny sa objavili ponuky z českej extraligy," uviedol pre český denník Sport dravý krídelník Sýkora, ktorý mohol odísť do Zlína už počas jesene. Napokon sa rozhodol pomôcť Popradu.


Cibák má za sebou pôsobenia v NHL i KHL, s Tampou v roku 2004 získal Stanleyho pohár. V Olomouci v základnej časti extraligy nazbieral 20 bodov (11+9), v baráži už za tím nenastupuje. V Zlíne pôsobí aj člen širšieho kádra reprezentácie SR Oldrich Kotvan, ktorému sa skončila zmluva, ale klub má opciu na jej predĺženie.


Informácie zverejnil web iSport.cz.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies