VIDEO Chyby Martina Škrtela stáli Liverpool víťazstvo, fanúšikovia zúria

NETKY.SK • 20 Marec 2016, 20:35 • 2 min
VIDEO Chyby Martina Škrtela stáli Liverpool víťazstvo, fanúšikovia zúria

SOUTHAMPTON – Fanúšikovia Liverpoolu prežili počas dnešného zápasu na ihrisku Southamptonu niekoľko strašných okamihov.

slovakia

left justify in out

Domáci sa už v prvom polčase dožadovali penalty, keď si v šestnástke nedovolene počínal hosťujúci Dejan Lovren. Rozhodca však mal na celú záležitosť iný názor a nechal pokračovať v hre. Dokonca aj fanúšikovia Liverpoolu pripustili, že domáci mali mať výhodu pokutového kopu.
 

Tréner Jürgen Klopp vystriedal Lovrena počas polčasovej prestávky a na ihrisko poslal Martina Škrtela. Pre nášho futbalistu to bol prvý majstrovský zápas od jeho zranenia.
 

Tridsaťjedenročný Škrtel minulý týždeň nastúpil v tíme Liverpoolu do 21 rokov proti West Hamu, v ktorom bol vylúčený za dve žlté karty. Dnešný ligový zápas bol však pre Škrtela ešte horší.

 


 

Najprv v 49. minúte potiahol za dres unikajúceho Graziana Pelleho a okrem žltej karty rozhodca odpískal aj pokutový kop. Brankár hostí Simon Mignolet však neuveriteľným zákrokom zachránil svoj tím pred istým gólom a Saido Mane zostal smutný.
 

Nespokojnosť fanúšikov s výkonom Škrtela však narastala. Slovenský obranca mal prsty aj vo vyrovnávajúcom góle Pelleho v 83. minúte, a aby toho nebolo málo, tak víťazný gól domácich v 86 .minúte prišiel po čiastočnej Škrtelovej chybe.
 

Sociálne siete okamžite zaplavili frustrované komentáre fanúšikov Liverpoolu, ktorý nevedia prísť Škrtelovi na meno...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáre niektorých fanúšikov však zašli ešte ďalej, keď ho prirovnávali k Hitlerovi, alebo mu priali smrť

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies