Chvátal po prvom tréningu v Sparte: Bolo to rýchlejšie

NETKY.SK • 5 Február 2015, 14:56 • 2 min
Chvátal po prvom tréningu v Sparte: Bolo to rýchlejšie

ANTALYA - S výpravou futbalistov FK Senica odcestoval do Antalye aj Juraj Chvátal, ale v Turecku sa ihneď pripojil k novým spoluhráčom zo Sparty Praha.

slovakia

left justify in out

 Osemnásťročný obranca vo štvrtok predpoludním už absolvoval aj prvý tréning pod taktovkou Vítězslava Lavičku.

 

"Je to superpocit byť súčasťou takého dobrého mužstva a mať za spoluhráčov takých dobrých futbalistov, čo som zistil hneď na prvom tréningu," rozhovoril sa na klubovom webe svojho nového zamestnávateľa Chvátal. "Hneď ráno som sa postupne zoznamoval s novými spoluhráčmi, veľmi pekne ma privítali. Aký bol prvý tréning? Verím, že si čoskoro zvyknem. Bolo to rýchlejšie, musím sa zžiť s iným herným štýlom. Ale bude to len lepšie," predznamenal odchovanec Senice, ktorý bude na Letnej rok hosťovať. "Som veľmi vďačný za šancu byť v takomto slávnom klube. Mám minimálne rok, počas ktorého sa chcem neustále zlepšovať a dokázať, že mám na to hrať za Spartu," dodal Juraj Chvátal, ktorého "konkurentom" na poste pravého obrancu je český reprezentant Pavel Kadeřábek. 

 

Mladý slovenský zadák mal vlani zdravotné problémy, absolvoval dve operácie ramena: na jar išlo pod skalpel ľavé, v novembri pravé, ale už je zdravotne v poriadku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies