Chris Brown čelí ďalšej žalobe za streľbu v nočnom klube

NETKY.SK • 3 August 2016, 15:00 • 2 min
Chris Brown čelí ďalšej žalobe za streľbu v nočnom klube

LOS ANGELES - Americký r'n'b spevák Chris Brown čelí ďalšej žalobe v súvislosti so streľbou, ku ktorej došlo v auguste 2014 v jednom z nočných klubov v kalifornskom West Hollywoode.

slovakia

left justify in out

Podal ju na neho istý Ginja Elms, ktorému podľa jeho slov incident spôsobil nielen závažné zranenie, ale narušil tiež vzťah s manželkou. V žalobe, ktorej okrem 27-ročného Browna čelí aj speváčka Pia Mia, tvrdí, že obaja interpreti a majitelia klubu 1OAK zanedbali na párty bezpečnosť, keďže návštevníkov klubu neprehľadávali, či u seba nemajú zbrane. Elms teraz od nich žiada odškodné vo výške viac než 750-tisíc dolárov (v prepočte vyše 670-tisíc eur).

 

Na spomínanej akcii vtedy neznámy páchateľ odrazu začal strieľať do davu, pričom poranil viacero návštevníkov. Jedným z nich bol aj zakladateľ hudobného vydavateľstva Black Kapital Records Suge Knight, ktorého sedem ráz postrelil do brucha, hrudníka a ľavého predlaktia. Následne ho previezli do nemocnice, kde podstúpil operáciu. Päťdesiatjedenročný producent preto taktiež podal v júni na Browna žalobu, pričom žiadal bližšie nešpecifikované odškodné za výdavky spojené so zdravotnou starostlivosťou.

 

Christopher Maurice Brown má na konte osem albumov - sólovky Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011), Fortune (2012), X (2014), Royalty (2015) a spoločný album s rapperom Tygom s názvom Fan Of A Fan: The Album (2015). K jeho najúspešnejším singlom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss (feat. T-Pain), Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes), Don't Wake Me Up a Loyal (feat. Lil Wayne & Tyga). V roku 2012 získal za nahrávku F.A.M.E. cenu Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album. Zviditeľnil sa tiež konfliktami s Drakeom a Frankom Oceanom a napadnutím svojej bývalej priateľky Rihanny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies