Chodcovi sa zasekla hlava v smetnom koši, zasahovali hasiči

NETKY.SK • 2 Október 2012, 06:32 • 2 min
Chodcovi sa zasekla hlava v smetnom koši, zasahovali hasiči

Chodcovi sa zasekla hlava v smetnom koši, zasahovali hasiči - Zaujímavosti Chodcovi v meste Aberdeen na východnom pobreží Škótska sa pritrafil v pondelok pomerne bizarný problém, keď sa mu zasekla hlava v odpadkovom koši a vyslobodzovať ho museli hasiči

slovakia

left justify in out

img

Chodcovi v meste Aberdeen na východnom pobreží Škótska sa "pritrafil" v pondelok pomerne bizarný problém, keď sa mu zasekla hlava v odpadkovom koši a vyslobodzovať ho museli hasiči.

Päťdesiatdvaročný muž strčil hlavu do pouličného smetného koša po tom, čo mu tam omylom padla pravdepodobne cigareta. Hlava sa mu však v úzkom otvore zasekla. Muž tak ostal "uväznený" až do príchodu polície, hasičov a sanitky. 

Hasiči nedobrovoľného zajatca následne štvrťhodinu vyslobodzovali pomocou vysokovýkonnej píly, ktorou odpadkový kôš rozrezali. Podľa Iana Andersona, barmana pracujúcom v neďalekom bare, záchranné práce pobavili tamojších obyvateľov ako i turistov. 

Muž utrpel iba niekoľko povrchných škrabnutí na tvári, ktoré mu ambulantne ošetrili v miestnej nemocnici. Polícia pre denník Telegraph potvrdila, že voči mužovi nebude vznesené žiadne trestné obvinenie.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies