Chlapec spadol v humenskej nemocnici do výťahovej šachty, zraneniam podľahol!

NETKY.SK • 18 Október 2013, 15:07 • 2 min
Chlapec spadol v humenskej nemocnici do výťahovej šachty, zraneniam podľahol!

HUMENNÉ - K samovoľnému pohybu výťahu a následnému zraneniu malého dieťaťa došlo dnes predpoludním v priestoroch Nemocnice s poliklinikou (NsP) v meste Humenné. Chlapec utrpel zranenia, ktorým aj napriek veľkému úsiliu lekárov o jeho záchranu napokon podľahol.

slovakia

left justify in out

Pri vystupovaní z výťahu a to troch dospelých osôb a jedného dieťaťa v kočíku, došlo v NsP v Humennom za dosiaľ nejasných okolností k samovoľnému pohybu výťahu smerom hore, pričom pri vyťahovaní kočíka z pohybujúceho sa výťahu dieťatko vo veku necelých dvoch rokov spadlo do výťahovej šachty. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová.

Nešťastná nehoda sa mala odohrať na 6. poschodí spomínaného zdravotníckeho zariadenia. "Chlapček utrpel rozsiahle polytraumatické poranenia," uviedla v tejto súvislosti Zuzana Gajdošiková zo spoločnosti Svet zdravia, ktorá je prevádzkovateľom humenskej nemocnice. 

Ako dodala, zranené dieťa následne podrobili v nemocnici operatívnemu zákroku a ďalším vyšetreniam. "Napriek úsiliu lekárov sa nepodarilo chlapčeka zachrániť a podľahol zraneniam," uzavrela Gajdošiková.

V súvislosti so spomínaným nešťastím v Humennom dnes začala polícia trestné stíhanie pre prečin všeobecného ohrozenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies