Chelsea trápi maródka, Pochettino neviní lekársky štáb

NETKY.SK • 23 September 2023, 12:30 • 2 min
Chelsea trápi maródka, Pochettino neviní lekársky štáb

LONDÝN - Hlavný tréner FC Chelsea Mauricio Pochettino trvá na tom, že lekárske oddelenie klubu nie je na vine za množstvo zranení. Zdravotné problémy hráčov "The Blues" počas uplynulého víkendu spôsobili, že argentínsky kouč mal k dispozícii len 15 hráčov, ktorí boli fit.

slovakia

left justify in out

Hoci Londýnčania od prevzatia konzorciom Američana Toddyho Boehlyho v roku 2021 minuli na prestupy viac ako jednu miliardu libier, mužstvo je vyťažené. Chelsea chýbalo proti Bournemouthu 12 hráčov, čo prinútilo Pochettina zaradiť na lavičku troch hráčov vo veku do 19 rokov, ktorí nemali skúsenosti s prvým tímom. Argentínsky kormidelník si myslí, že chyba nie je na strane jeho lekárskeho personálu. "Predtým, ako sme sem prišli, urobili sme všetko pre to, aby sme sa pokúsili mat jasnú predstavu o tom, prečo bolo aj v minulej sezóne príliš veľa zranení. Je to o profile hráča, o rizikách. Nie je to o ľuďoch pracujúcich v lekárskom štábe," citovala 51-ročného trénera agentúra AFP.

 

"Myslím si, že musíme rešpektovať, že v týchto oblastiach pracujú v klube veľmi dobrí odborníci, kvalifikovaní ľudia. Existuje však individuálne riziko pre určitých hráčov, ktoré musíte posúdiť. Potom je tu smola. Máme zranenia, ktoré sa možno stanú v jednej sezóne, možno v dvoch. Stali sa kvôli rôznym situáciám, ktoré nemožno ovplyvniť," dodal Pochettino.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz / TASR Foto: TASR / AP
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies