Chelsea: Roberto Di Matteo v tíme skončil! Abramovičovým cieľom je Pep Guardiola

NETKY.SK • 21 November 2012, 11:39 • 2 min
Chelsea: Roberto Di Matteo v tíme skončil! Abramovičovým cieľom je Pep Guardiola

Chelsea Roberto Di Matteo v tíme skončil! Abramovičovým cieľom je Pep Guardiola - Futbal LONDÝN – Tréner Chelsea, Roberto Di Matteo, dostal dnes ráno padáka kvôli neprijateľným výsledkom za posledný mesiac.

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Tréner Chelsea, Roberto Di Matteo, dostal dnes ráno padáka kvôli neprijateľným výsledkom za posledný mesiac.

Majiteľ Chelsea Roman Abramovič zúril kvôli katastrofálnym výsledkom v skupinovej fáze Ligy majstrov a dnes ráno, len niekoľko hodín po prehre jeho tímu 0-3 na pôde Juventusu, trénera vyhodil. Chelsea sa v Lige majstrov nachádza nad priepasťou, keď sa môžu stať historicky prvým obhajcom trofeje, ktorý nepostúpia zo skupiny.

Hovorca Chelsea vyhlásil: "Futbalový klub Chelsea dnes ráno ukončil spoluprácu s trénerom Robertom Di Matteom. Výsledky a výkony tímu v poslednej dobe neboli dosť dobré a vedenie spolu s majiteľom rozhodli, že je nevyhnutné okamžite pristúpiť k zmene, aby sa klub uberal správnym smerom, keďže je pred nami dôležitá časť sezóny. Majiteľ a vedenie tímu sa chce poďakovať Robertovi za všetko, čo pre klub urobil. Roberto nám pomohol k historickému víťazstvu v Ligy majstrov a k zisku siedmeho FA Cupu. Nikdy nezabudneme na jeho obrovský prínos klubu a na Stamford Bridge bude vždy vítaný. Klub čoskoro oznámi meno nového trénera tímu."

Abramovičovým cieľom č.1 je bývalý tréner FC Barcelona, Pep Guardiola, ale toho by musel najprv presvedčiť, aby ukončil plánované celoročné voľno od futbalu. Ak sa mu to nepodarí, tak má v zálohe Beniteza, aby viedol tím do konca sezóny. Ten už podobnú ponuku dostal minulú sezónu po odchode André Villas-Boasa, vtedy ju však odmietol.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies