Chelsea chce v zime priviesť Chicharita späť do Premier League

NETKY.SK • 10 November 2015, 14:36 • 2 min
Chelsea chce v zime priviesť Chicharita späť do Premier League

LONDÝN – Podľa športového kanála ESPN plánuje Chelsea dotiahnuť späť do Premier League bývalého hráča Manchestru United a Realu Madrid Javiera "Chicharita" Hernándeza.

slovakia

left justify in out

Úradujúci majster zo západného Londýna sa počas zimného prestupového obdobia bude snažiť posilniť svoj káder, keďže zažíva najhorší štart do sezóny vo svojej histórii. Okrem Hernándeza sa Chelsea zaujíma aj o útočníka Valencie Paca Alcácera.

Dvadsaťsedemročnému mexickému hráčovi sa v Leverkusene darí, keď v drese nemeckého tímu strelil už 10 gólov a medzi fanúšikmi je veľmi obľúbený. Hrdinom bol aj pre fanúšikov United, kam prestúpil v roku 2010 po vydarených majstrovstvách sveta. Počas svojho pôsobenia na Old Trafford strelil 59 gólov v 157 zápasoch aj napriek tomu, že často naskakoval do zápasov ako striedajúci hráč.

 



Aktuálny tréner United Louis van Gaal nebol s Chicharitom spokojný a nikdy mu nedal šancu. Bolo by zaujímavé vidieť Hernándeza v konkurenčnom tíme Premier League, v ktorom by mohol holandskému trénerovi ukázať, ako veľmi sa mýlil.

Leverkusen však nemá záujem predať svojho útočníka, ktorý má obrovský úspech na trávniku aj mimo neho. Chicharito je jedným z najpopulárnejších futbalistov na sociálnych sieťach a jeho prestup do Leverkusenu pomohol aj klubu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies