Chelsea: Benítez obhajuje svoje rozhodnutie aj napriek šokujúcej prehre proti QPR

NETKY.SK • 3 Január 2013, 14:15 • 2 min
Chelsea: Benítez obhajuje svoje rozhodnutie aj napriek šokujúcej prehre proti QPR

Chelsea Benítez obhajuje svoje rozhodnutie aj napriek šokujúcej prehre proti QPR - Futbal LONDÝN – V stredu večer sa na Stamford Bridge odohralo jedno z najväčších prekvapení v aktuálnej sezóne Premier League, keď Chelsea na domácom trávniku podľahla posl

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – V stredu večer sa na Stamford Bridge odohralo jedno z najväčších prekvapení v aktuálnej sezóne Premier League, keď Chelsea na domácom trávniku podľahla poslednému celku tabuľky, QPR. Jedným z dôvodov mohol byť aj fakt, že Rafael Benítez nechal odpočívať hneď niekoľko kľúčových hráčov, avšak svoje rozhodnutie obhajoval aj po zápase.

Dočasný tréner Chelsea nechal na lavičke Ashleyho Colea, Ramiresa, Juana Matu či Edena Hazarda, ale po zápase vyhlásil, že jeho tím si aj napriek tomu vytvoril dosť šancí na to, aby vyhrali aj piaty zápas v rade. Španiel trvá na tom, že jeho rozhodnutie nechať odpočívať kľúčových hráčov bolo opodstatnené, keďže klub mal v poslednom období extrémne nahustený program.
"Boli sme unavení. Urobili sme chybu a dali im šancu," povedal Benítez. "Neľutujem zmeny v zostave, pretože nemôžeme v každom zápase hrať s rovnakými hráčmi. Ak hráte doma s tímom zo dna tabuľky, tak svojím hráčom musíte veriť a ja som im veril."

Benítez priznal, že Fernando Torres si potreboval oddýchnuť, ale odmietol komentovať špekulácie o prípadnom prestupe útočníka Newcastlu, Demba Ba.
"Nemám o tom žiadne oficiálne informácie. Oficiálne to nie je náš hráč," povedal. "Klub pracuje a dúfam, že čoskoro uvidíme niekoho nového. Potom môžeme hovoriť o hráčovi. Ak sa nám podarí dospieť k rýchlej dohode, tak by mohol byť k dispozícii už tento víkend, ale nechcem o tom hovoriť."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies