Chcete šetriť životné prostredie? Investujte do obnoviteľných zdrojov energie. Máme pre vás tip!

NETKY.SK • 4 Máj 2017, 10:32 • 2 min
Chcete šetriť životné prostredie? Investujte do obnoviteľných zdrojov energie. Máme pre vás tip!

BRATISLAVA – Ak vlastníte rodinný dom, chalupu či chatu spoločnosť MartianLogic je pre vás to správne riešenie ako ušetriť stovky eur na faktúrach za energie a navyše nadobudnete zo seba dobrý pocit, pretože budete ekologický!

slovakia

left justify in out

Firma Martian Logic je priekopníkom na slovenskom trhu, ktorá sa zaoberá projektovaním, montovaním ako aj monitorovaním fotovoltaických systémov, tzv. malých domácich elektrárni na výrobu elektrickej energie. 

 

Martian Logic pôsobí na Slovensku od roku 2007, jej hlavným podnikateľským plánom je využitie obnoviteľných zdrojov energie v každodennej praxi. Počas svojej 10 ročnej existencie sa firma zúčastnila na realizácii rôznych projektov, či už na Slovensku alebo v zahraničí.

 

Spoločnosť realizuje inštalácie fotovoltických systémov na kľúč, ku každému zákazníkovi pristupuje individuálne, keďže požiadavky na systémy sa rôznia. Firma zabezpečuje aj celkovú dokumentáciu, ktorá je potrebná na pripojenie zariadenia do siete. Cieľom spoločnosti Martian Logic je poskytnúť tie najlepšie riešenia ušité akoby zákazníkovi priamo na mieru. Súčasťou poskytovanej služby je aj spojený dlhoročný servis, ktorý bude monitorovať vaše zariadenia. Touto cestou sa zabezpečí plynulý chod a v prípade poruchy chybu nahlási partnerským spoločnostiam ako Fronius a TIGO ENERGY.

 

Fotovoltaické systémy od Martian Logic súv podstatefotovoltaické elektrárne, ktoré slúžia na výrobu elektrickej energie. Využívajú ich hlavne domácnosti na výrobu elektrickej energie pre vlastnú spotrebu. Poskytujú čiastočnú alebo úplnú energickú nezávislosť, čím pomáhajú znížiť mesačné výdavky a umožňujú slobodu od distribučných spoločností. Využiť energiu zo slnka, ktorá nikomu nepatrí, navyše je nevyčerpateľná a úplne zadarmo, je zaručene ten správny spôsob ako investovať finančné prostriedky tým správnym smerom. Zlepšíte si tým svoj rodinný rozpočet a zároveň nebudete ničiť životné prostredie.

 

Komplexné informácie o spoločnosti, produkte a vstupných nákladoch nájdete TU.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies