Chceli by ste zažiť v New Yorku Vianoce ako Kevin McAllister? Teraz môžete!

NETKY.SK • 23 November 2017, 12:31 • 2 min
Chceli by ste zažiť v New Yorku Vianoce ako Kevin McAllister? Teraz môžete!

Legendárny vianočný film Sám doma 2: Stratený v New Yorku oslavuje 25. výročie a pri tejto príležitosti si známy hotel pripravil pre jeho milovníkov prekvapenie.

slovakia

left justify in out

Čo by to boli za Vianoce bez typických rozprávok a filmov? Sledovanie televízie sa nám so sviatkami a oddychom už akosi prirodzene spája. A minimálne jedna generácia si koniec roka nevie predstaviť bez filmu Sám doma.

 

Príbeh o neposednom chlapcovi, ktorý sa zakaždým dostane do problémov, si obľúbil celý svet. Filmy Sám doma a Sám doma 2: Stratený v New Yorku si nejeden z nás určite dokáže pozrieť každý rok znova a znova. Zatúžili ste niekedy pri jednotlivých scénach okúsiť niečo z toho, čo malý Kevin?

 

Známy newyorský hotel Plaza, v ktorom sa odohráva dej druhého dielu komédie sa rozhodol, že pri príležitosti 25 rokov, odkedy snímka uzrela svetlo sveta, pripraví pre svojich zákazníkov niečo špeciálne. Verejnosti predstavil balíček, ktorý zahŕňa pobyt v legendárnom apartmáne aj s obsluhou a jedlom, ktoré si tu Kevin doprial.

 

Okrem obrovského množstva zmrzliny a sladkostí v posteli personál záujemcom ponúkne aj viaceré interaktívne aktivity nadväzujúce na dej filmu.

 

Cena takéhoto zážitku je však relatívne vysoká a aj záujemcov bude zrejme viac než dosť. Ak by ste to teda nestihli môžete si počas sviatkov Sám doma vychutnať aspoň z vlastnej postele.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies