Chárovi museli pred zápasom zašívať ranu na hlave

NETKY.SK • 18 Jún 2013, 07:50 • 2 min
Chárovi museli pred zápasom zašívať ranu na hlave

BOSTON - Slovenský hokejový obranca Zdeno Chára mal počas rozcvičky pred pondelkovým tretím finálovým stretnutím Stanleyho pohár proti Chicagu menšiu kolíziu so spoluhráčom z Bostonu Milanom Lucicom, po ktorej ho museli ošetrovať. Najvyšší muž NHL pri rozkorčuľovaní spadol a podrazil aj krídelníka.

slovakia

left justify in out

Chára okamžite zamieril do šatne. Obaja hokejisti bez problémov potom nastúpili na zápas, ktorý ich tím napokon vyhral 2:0.

Podľa analytika CBC Glenna Healyho museli Chárovi zašívať po kolízii ranu v zadnej časti hlavy. Na hre trenčianskeho rodáka sa však zranenie neprejavilo, v súboji bol najvyťažovanejším hráčom Bruins a bol na ľade v dôležitých chvíľach zápasu. V prvej tretine musel na chvíľu zotrvať na lavičke, ale bolo to len pre problémy s výstrojom. Boston vedie vo finále nad Chicagom 2:1. Informáciu priniesol web NHL.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies