Chárov Boston podľahol Vancouveru v úvodnom finále 0:1

NETKY.SK • 2 Jún 2011, 09:01 • 2 min
Chárov Boston podľahol Vancouveru v úvodnom finále 0:1

Chárov Boston podľahol Vancouveru v úvodnom finále 0:1

slovakia

left justify in out

img

Hokejisti Bostonu Bruins vstúpili v noci na štvrtok do finálovej série play off zámorskej NHL s Vancouverom Canucks prehrou 0:1. Tím slovenského kapitána Zdena Cháru inkasoval jediný gól stretnutia 19 sekúnd pred koncom riadneho hracieho času z hokejky krídelníka Raffiho Torresa.
      Ozdobou zápasu boli obaja brankári, ktorí potvrdili oprávnenosť finálovej nominácie o Vezinovu trofej, určenú pre najlepšieho gólmana súťaže. Domáci Roberto Luongo nepustil za svoj chrbát ani jednu z 36 striel a zahanbiť sa nenechal ani jeho náprotivok Tim Thomas, ktorý čelil 34 pokusom.
      Chára odohral vyše 28 minút, raz vystrelil na bránu a keďže bol na ľade pri inkasovanom góle, zaznamenal aj jeden mínusový bod. Najvyšší hráč profiligy sa postaral tiež o zriedkavý jav, keď sa ako obranca postavil na vhadzovanie a proti Ryanovi Keslerovi ho aj vyhral. Bolo to len druhé Chárovo buly v tejto sezóne a opäť v play off, keď predtým v sérii s Montrealom zdolal Mika Cammalleriho.
      Druhý zápas bojov o Stanleyho pohár je na programe opäť v Rogers aréne v noci na nedeľu.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies