Charlton vyšiel s pravdou von: Video má podporiť ich novú reklamnú kampaň

NETKY.SK • 27 Február 2015, 19:00 • 2 min
Charlton vyšiel s pravdou von: Video má podporiť ich novú reklamnú kampaň

LONDÝN – Anglický druholigový klub Charlton Athletic dobehol tento týždeň celý futbalový svet videom, na ktorom sa mal párik oddávať milostným hrátkam priamo na trávniku. Klub potvrdil, že išlo o reklamnú kampaň.

slovakia

left justify in out

Včera sme vás informovali o videu, ktoré sa tento týždeň objavilo na internete a zachytávalo párik pri sexuálnych radovánkach priamo na trávniku štadióna The Valley. Klub k tomu zohral potrebné divadielko, že o ničom nevie a bude tento incident vyšetrovať.

Účastník druhej najvyššej súťaže vyšiel s pravdou von a odhalil pravdu, že video bolo nahraté na podporu ich novej reklamnej kampane #HireTheValley (Prenajmi si The Valley).

Kampaň umožní fanúšikom prenajať si ihrisko v priebehu mesiaca máj a dá im šancu skórovať na trávniku ich obľúbeného klubu.

Pozrite si celé video, v ktorom okem iného nájdete aj všetky potrebné informácie, keby ste si chceli štadión The Valley prenajať.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies