VIDEO: Formula RB7 sa premávala priamo na Bratislavskom hrade

NETKY.SK • 23 Apríl 2021, 13:32 • 2 min
VIDEO: Formula RB7 sa premávala priamo na Bratislavskom hrade

BRATISLAVA - Naše hlavné mesto navštívila formula 1 vo farbách tímu Red Bull. Monopost s označením RB7 zo sezóny 2011, s motorom V8 a výkonom približne 750 koní, sa ukázal v uzavretej časti Mlynských nív, ale aj na Bratislavskom hrade.

slovakia

left justify in out

Vodič formule pilotuje v prilbe legendárneho škótskeho pretekára a niekdajšej hviezdy F1 Davida Coultharda. Nachádza sa v  kokpite skutočne David Coulthard? Formula sa premávala Bratislavou a meškala kvôli tomu dokonca aj hromadná doprava. Dôvodom bolo natáčanie firmy, ktorá vyrába energetické nápoje. Informoval Štefan Eisel na sociálnej sieti.

 

 

V stredu sa formula prehnala Prahou, kde bolo promovideo natáčané na Karlovom moste. Dnes sa presunuli na Slovensko. Dopravný podnik Bratislava dokonca upozornil na obmedzenie dopravy. Medzi 15.45 a 18.00 h bude natáčanie pokračovať na Starom moste. Možno dôjde k jeho krátkodobému uzavretiu a niekoľkominútovému meškaniu električky linky číslo 3. 

 

 

"Pri cestovaní si preto prosím radšej vyhraďte o pár minút väčšiu časovú rezervu. Meškanie predpokladáme do desať minút," upozornil Dopravný podnik Bratislava. "Vážení cestujúci, dňa 23. apríla 2021 (piatok) bude približne v čase 15:45 až 18:00 hod. na Starom moste a v čase 10:00 až 11:00 hod. na komunikácií Mlynské nivy prebiehať nakrúcanie krátkometrážneho filmu. Premávka vozidiel MHD bude operatívne na pokyn Dopravného dispečingu krátkodobo pozdržaná," informovam Dopravný podnik na svojom webe. Kedysi v rovnakom monoposte vybojoval známy pretekár Sebastian Vettel svoj druhý zo štyroch titulov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies