Cesta za pravou láskou nie je ľahká, ale jej sa podarilo ju nájsť. Neuveríte, čo manželovi plánuje dať po svadobnej noci!

NETKY.SK • 30 November 2022, 12:0 • 2 min
Cesta za pravou láskou nie je ľahká, ale jej sa podarilo ju nájsť. Neuveríte, čo manželovi plánuje dať po svadobnej noci!

Čakanie na lásku si každý uľahčuje po svojom, lebo všetci túžime nakoniec spoznať človeka, s ktorým si budeme istí, že chceme zostarnúť. S ktorým nás niekedy môžu deliť aj kilometre, a predsa si budeme vedomí toho, ako veľmi sme si blízki, ako veľmi sa potrebujeme, a že ani najväčšia vzdialenosť nevymaže tvár toho druhého zo srdca.

slovakia

left justify in out

Len škoda, že nájsť ju si občas vyžaduje obrovitánsku trpezlivosť, musíme sa aj popáliť a celkom spáliť, musí nás niekto rozdupať, aby sme sa znovu pokúsili vykročiť a veriť v nemožné. Lucia je mladá, nedávno oslávila tridsať rokov a ako vyzerala jej cesta za pánom pravým? Nuž bola tŕnistá, sem-tam na nej spadla, sem-tam zablúdila a teraz sa bude vydávať.

 

Pred dvoma rokmi

 

Pred dvoma rokmi stretla Lucia muža, s ktorým spočiatku neplánovala nič, a už vôbec nie dlhodobý vzťah, ale slovo dalo slovo a ona sa zaľúbila. Po uši alebo dosaďte si, čo len chcete, jednoducho ho skutočne mala rada. Aj on ju. Neubližovali si. Nebol to toxický vzťah, ale vzájomné rozdiely spôsobili rozkoly, spôsobili utrpenie, až nakoniec sa všetko skončilo rozchodom. Ona plakala, srdce sa jej zlomilo, navyše boli kolegovia a stretávala ho v práci. Bolo to neznesiteľné.

 

Rada

 

Jej priateľky pohotovo radili, aby napriek všetkému verila, že ju šťastie neminie, že si na ňu počká. Ona krútila hlavou, nerozumela, prečo jej to vravia práve v okamihu, keď nemá nijakú nádej, keď ani netúži niekoho spoznávať. A predsa sa podujala robiť niečo zvláštne, aj krásne a nikomu o tom nepovedala. Občas, keď bola v obchode, kupovala mužské tričká. Možno si niekto pomyslí, že to bolo bláznivé, ale ani sama nevedela vysvetliť, čo ju viedlo k rozhodnutiu. Jednoducho kupovala tričká, ale aj iné veci pre budúceho manžela. Skrývala ich, potichu sa modlila a svoje tajomstvo si strážila.

 

Konečne

 

Stalo sa, že o niekoľko mesiacov neskôr sa zblížila s mužom, ach, bolo to nečakané. Niežeby to bolo od začiatku ideálne, to ani náhodou, ale napriek tomu jej niečo vo vnútri hovorilo, že konečne natrafila na svojho milovaného, že konečne má na dosah svoju rozprávku. A keď ju požiadal o ruku, ona bez váhania súhlasila. Navyše, jej nastávajúci o tom nemá ani tušenie, ale po svadobnej noci dostane veľa darčekov, dá mu všetko, čo nakúpila. Všetky tričká aj iné veci bude mať komu odovzdať a až potom mu prezradí, že na neho čakala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona