Cesta medzi Modrou a Vinosadmi bude od štvrtka bez obmedzení

NETKY.SK • 30 November 2016, 13:25 • 2 min
Cesta medzi Modrou a Vinosadmi bude od štvrtka bez obmedzení

BRATISLAVA - Už dnes o 15.00 h sa skončí dočasná uzávera cesty II. triedy medzi obcou Vinosady a mestom Modra. Pôvodne plánované trvanie obmedzenia do 7. decembra sa končí skôr, keďže sa práce na výrube a orezoch stromov pri ceste podarilo dokončiť v predstihu.

slovakia

left justify in out

"Pri všetkých rekonštrukciách robíme maximum, a to preto, aby sa obmedzenia dotkli života obyvateľov čo najmenej," skonštatoval v tejto súvislosti predseda Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) Pavol Frešo.

 

Cesta II/502 medzi obcou Vinosady a mestom Modra bola uzavretá od 10. novembra v pracovných dňoch od 8.30 h do 15.00 h. Od štvrtka 1. decembra bude prejazdná bez obmedzení.

 

Hovorkyňa Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) Lucia Forman pripomenula, že pokračujú práce na šiestich úsekoch cestnej komunikácie Pezinská Baba, ktoré realizuje správca komunikácie Regionálne cesty Bratislava. "Predpokladané odovzdanie prvých troch úsekov do užívania je naplánované na december 2016. Práce na ostatných úsekoch budú pokračovať v závislosti od vývoja počasia. Termín ukončenia sa predpokladá do mája 2017," uviedla hovorkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies