Česi sa držia Slovákov, fanúšikovia dostanú pivo zdarma

NETKY.SK • 14 Október 2014, 10:52 • 2 min
Česi sa držia Slovákov, fanúšikovia dostanú pivo zdarma

ASTANA - Futbalisti českej reprezentácie zatiaľ pevne kráčajú kvalifikáciou o postup na majstrovstvá Európy 2016 do Francúzska. Zverenci Pavla Vrbu sú po troch dueloch stopercentní, zdolali Holanďanov (2:1), Turkov (2:1) a naposledy aj v pondelok v Astane domácich Kazachov (4:2).

slovakia

left justify in out

Česi sa nachádzajú s deväťbodovým ziskom na druhej pozícii v A-skupine, keď zaostávajú len o skóre za vedúcimi Islanďanmi.

 

"Keď som prvýkrát videl žreb, hovoril som si, či vydržím vo funkcii do konca roku. Mali sme Holandsko doma a Turecko i Kazachstan vonku. Mohlo to dopadnúť aj tak, že sme mohli mať len jediný bod, ale máme deväť, čo je skvelé. Som rád, že sa držíme Slovákov, ktorí tiež zatiaľ idú naplno. Dúfam, že nám to vydrží," citujú české médiá 50-ročného bývalého kouča Púchova, Žiliny či Plzne Vrbu. 

 

Najbližší zápas odohrajú Česi 16. novembra doma proti vedúcim Islanďanom a fanúšikovia sa môžu tešiť na pivo zdarma. Vrba totiž pred predchádzajúcimi dvoma duelmi sľúbil, že ak z nich futbalisti získajú minimálne štyri body, každý dospelý návštevník novembrového súboja s Islandom v Plzni dostane pivo zadarmo. V opačnom prípade by musel kormidelník uvariť špeciálnu várku. "So vstupom do kvalifikácie som maximálne spokojný a vy asi maximálne prekvapení. Dúfam, že milo," zhodnotil pre zástupcov českých médií po meraní síl v Astane Pavel Vrba. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies