Celý majetok Whitney Houstonovej zdedí jej dcéra

NETKY.SK • 8 Marec 2012, 09:07 • 2 min
Celý majetok Whitney Houstonovej zdedí jej dcéra

Celý majetok Whitney Houstonovej zdedí jej dcéra - Celebrity Dcéra Whitney Houstonovej zdedí celý majetok zosnulej americkej speváčky. V testamente popovej hviezdy, ktorý zverejnili v stredu v Atlante, je 19-ročná Bobbi Kristina uvedená ako jediná dedička

slovakia

left justify in out

img

Dcéra Whitney Houstonovej zdedí celý majetok zosnulej americkej speváčky. V testamente popovej hviezdy, ktorý zverejnili v stredu v Atlante, je 19-ročná Bobbi Kristina uvedená ako jediná dedička.
      Posledná vôľa Houstonovej nespomína konkrétny majetok, zanecháva však všetko zariadenie domu, oblečenie, osobné vlastníctvo, šperky a autá jej pozostalým deťom. Bobbi Kristina bola jej jediným dieťaťom.
      Časť zdedených peňazí dostane Bobbi Kristina, keď dosiahne vek 21 rokov, ďalšie vo veku 25 rokov, a zvyšok, keď bude mať 30. Správcovia pozostalosti jej môžu dať peniaze z vytvoreného fondu na rôzne účely: zaplatenie školného, kúpu domu či podnikanie.
      Za správkyňu pozostalosti Houstonová určila svoju matku Cissy; poručníkmi sa stali jej brat a švagriná. V 19-stranovom závete sa spomína aj otec Kristiny, spevák Bobby Brown (43), ktorému však jeho bývalá manželka neodkázala nič.
      Houstonová podpísala závet 3. februára 1993, asi tri mesiace pred narodením svojej dcéry. Zmenila ho v apríli 2000, keď bola ešte stále vydatá za Browna. Pár sa rozviedol v roku 2007 po 15 rokoch komplikovaného manželstva. Priatelia i rodina Houstonovej dodnes pripisujú speváčkine problémy s drogami a liekmi Brownovi.
      Houstonová nečakane zomrela 11. februára vo veku 48 rokov. Jej bezvládne telo našli vo vani v apartmáne hotela v Beverly Hills, deň predtým, ako sa mala zúčastniť na odovzdávaní hudobných cien Grammy.
      Testament tiež uvádza, že v prípade úmrtia Bobbi Kristiny pred Whitney Houstonovou by si majetok speváčky rozdelili jej exmanžel, matka a ďalší príbuzní.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies