Čech prepadol predajňu potravín, strieľal po zákazníkovi!

NETKY.SK • 14 Marec 2014, 12:10 • 2 min
Čech prepadol predajňu potravín, strieľal po zákazníkovi!

BRATISLAVA - Sedem až dvanásť rokov za mrežami hrozí 40-ročnému Čechovi Bohumilovi, ktorý vo štvrtok večer prepadol predajňu potravín na ulici Obrancov mieru v Košiciach.

slovakia

left justify in out

Ako informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, po vstupe do predajne muž pristúpil k pokladni, na hlavu pokladníčky namieril zbraň a pýtal si peniaze. Po tom, ako mu žena peniaze vydala, chcel páchateľ utiecť. Vo dverách predajne ho však zastavil zákazník, ktorý sa ho snažil zadržať. "Pri následnom zápase medzi nimi páchateľ z krátkej strelnej zbrane najmenej dvakrát vystrelil. Minimálne raz smeroval na zákazníka, ktorý nebol zasiahnutý a neutrpel žiadne zranenie," opísal situáciu Szabó.

 

Muž chcel po prepadnutí obchodu utiecť na svojom aute aj s lupom okolo 1 300 eur. Ďaleko však neušiel, dopravní policajti ho zastavili už o niekoľko ulíc od miesta činu. "Vo vozidle našli aj maskáče použité pri lúpeži a zbraň, išlo o plynovú pištoľ," dodal Szabó. Ako ukončil, polícia muža pravdepodobne obviní zo zločinu lúpeže.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies