Čech Petr Kramný podozrivý z vraždy zasiela z Egypta balíček ako nový dôkaz o nevine

NETKY.SK • 8 Október 2013, 10:31 • 2 min
Čech Petr Kramný podozrivý z vraždy zasiela z Egypta balíček ako nový dôkaz o nevine

PRAHA/KÁHIRA - Ani po uplynutí pôvodne dvojmesačného obdobia zákazu opustenia Egypta pred štyrmi dňami sa český občan Petr Kramný (36), manžel a otec dvoch turistiek, ktoré za neobjasnených okolností zomreli počas júlovej dovolenky v egyptskom letovisku Hurghada, do vlasti nevrátil.

slovakia

left justify in out

Ako vyplýva z rozhovoru, ktorý priniesol dnes internetový server iDNES.cz, egyptské úrady lehotu predĺžili, aj keď muža ani neobvinili, ani nezbavili podozrenia z dvojnásobného hrdelného zločinu. Cestovný pás má Petr K. naďalej pri sebe, avšak o vycestovanie zo severoafrickej krajiny sa na odporúčanie českej konzulky nepokúsil.

Osobne trvá na svojej nevine, na svojej opakovane prezentovanej verzii a na jej potvrdenie zasiela podľa vlastných slov ostravským kriminalistom balíček, ktorého obsah môže vniesť svetlo do záhadného prípadu. Karvinčan sa medzičasom v Hurghade presťahoval do menšieho hotela, naďalej na náklady cestovnej kancelárie CK Blue Style, ktorej služby si nevie vynachváliť. Dúfa, že Egypťania čoskoro vyšetrovanie uzavrú. Verí v skorý návrat do vlasti, avšak vzhľadom na nižšie teploty doma si už nechal priviezť teplejšie oblečenie. To však, ako jasne deklaroval, neznamená, že by rátal s priveľmi dlhým pobytom v Egypte.

Neprehľadnosť kauzy zvyšuje fakt, že telá obetí, ktoré mali podľa egyptských lekárov rozleptané žalúdky, previezli do vlasti bez vnútorných orgánov, čo skomplikovalo prácu českých patológov. Petr Kramný však dúfa, že ide iba o fámu a je presvedčený, že kriminalisti zo severu Moravy vedia viac, ako doteraz zverejnili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies