Casillas sa už zapojil do tréningu Realu po zlomenine ruky

NETKY.SK • 20 Marec 2013, 14:05 • 2 min
Casillas sa už zapojil do tréningu Realu po zlomenine ruky

MADRID - Futbalový brankár Iker Casillas sa v stredu prvýkrát po zranení, ktoré utrpel pred dvoma mesiacmi, zapojil do tréningu jeho Realu Madrid. Brankár španielskej reprezentácii si zlomil ľavú ruku 24. januára a teoreticky by mohol stihnúť prvé štvrťfinále Ligy majstrov 2012/2013, v ktorom "biely balet" vyzve turecký šampión Galatasaray Istanbul.

slovakia

left justify in out

Casillas sa ale o miesto v základnej zostave musí teraz pobiť s Diegom Lopezom, ktorého "pusinky" kúpili zo Sevilly potom, ako si Casillas zlomil ruku v zápase národného pohára s Valenciou. Lopez pomohol novým spoluhráčom dobrými výkonmi a trénera Joseho Mourinha čaká rozhodnutie o určení jednotky.

Real je stále v hre aj v Španielskom kráľovskom pohári, kde 17. mája vo finále nastúpi proti mestskému rivalovi Atleticu, uviedla agentúra AP.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies