Casillas naznačil, že MS o rok v Brazílii môžu byť jeho labuťou piesňou

NETKY.SK • 14 Jún 2013, 08:55 • 2 min
Casillas naznačil, že MS o rok v Brazílii môžu byť jeho labuťou piesňou

RECIFE - Brankár španielskych úradujúcich majstrov sveta aj Európy vo futbale Iker Casillas naznačil, že budúcoročný svetový šampionát v Brazílii môže byť jeho reprezentačnou labuťou piesňou. Agentúra Sinchua citovala z vyjadrení gólmana Realu Madrid pred začiatkom Pohára konfederácií v Brazílii.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný brankár, ktorý ako kapitán priviedol "La Furiu Roja" k titulom majstra sveta 2010 v JAR, resp. majstrov Európy 2008 a 2012, uviedol, že MS budúci rok môžu znamenať koniec jednej éry španielskeho futbalu. "Po Brazílii viacerí z nás pravdepodobne ukončia reprezentačnú kariéru a uvoľnia miesto mladším hráčom," povedal Casillas, ktorý má stále platnú zmluvu s "bielym baletom" do roku 2017.

"Budem hrať tak dlho, ako mi to dovolí moja hlava, je to viac o psychológii. Chcem však dodržať zmluvu s Realom," dodal jeden z lídrov španielskeho výberu, ktorý trénoval vo štvrtok na štadióne klubu Nautico pred ich úvodným zápasom Pohára konfederácií s Uruguajom (nedeľa). Očakáva sa, že Casillas bude v bráne v základnej zostave Španielov potom, ako ho minulý týždeň reprezentačný kouč Vicente del Bosque významne podporil: "Je fit a v takej forme, akú mal aj v minulosti."

Úradujúci majstri Európy i sveta sa v základnej B-skupine turnaja FIFA, ktorý je generálkou na budúcoročné MS, stretnú s Uruguajom, Tahiti a Nigériou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies