Carnival Youth zahrajú v apríli na Slovensku

NETKY.SK • 21 Marec 2016, 12:30 • 2 min
Carnival Youth zahrajú v apríli na Slovensku

BRATISLAVA - Lotyšská kapela Carnival Youth sa predstaví v apríli dva razy na Slovensku. Skupina zahrá 29. apríla v bratislavskom klube Fuga spoločne s domácimi kapelami Max Bazowski a Queer Jane a následne 30. apríla v prešovskom klube Wave. Formácia vystúpi v rámci turné k albumu Propeller, ktorý vyjde 1. apríla.

slovakia

left justify in out

Carnival Youth vznikli v roku 2012. Kvarteto z Rigy vydalo prvý album No Clouds Allowed v roku 2014. Stihli už vystúpiť napríklad na britskom festivale The Great Escape, maďarskom Szigete, poľskom Open’er Festivale či holandskom Eurosonicu, odkiaľ si tento rok odniesli European Border Breakers Award (EBBA). Cenu v minulosti získali napríklad aj Adele, Anna Calvi, Zaz, Mumford and Sons, Hozier a mnohí ďalší. Carnival Youth z očakávanej druhej štúdiovky už predstavili skladbu Connection Lost aj s videoklipom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies