Cardano vedie a cena Bitcoinu opäť pod 8 000 USD

NETKY.SK • 17 Apríl 2018, 08:37 • 2 min
Cardano vedie a cena Bitcoinu opäť pod 8 000 USD

Kryptomena Cardano zaznamenala v pondelok nárast, avšak širší trh s kryptomenami klesal. Cena Bitcoinu klesla pod 8 000 USD.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Celkovo klesla trhová kapitalizácia kryptomien o 13 miliárd USD, teda klesla na hodnotu 322 miliárd USD. Predstavuje to pokles o 3.9% za jeden deň.

 

Cena Bitocinu klesá

 

Bitcoin v nedeľu vykročil do nového týždňa celkom pozitívne, keďže dosiahol úroveň 8 400 USD. Túto úroveň si držal až do pondelka rána, kedy prišiel rýchly predaj a jeho cena klesla na 7 900 USD.

 

Bitcoin v súčasnosti na burze Bitfinex stojí 7 973 USD, čo predstavuje pokles o takmer č% behom 24 hodín. Celková hodnota Bitcoinu je teraz 135,6 miliardy USD.

 

Ethereum sa snaží udržať nad hranicou 500 USD

 

Cena za kryptomenu Ethereum mala podobný vývoj ako Bitcoin. Dosiahla svoje maximum na úrovni 537 USD a potom sa jej hodnota vrátila späť na úroveň okolo 500 USD. V súčasnosti sa cena za Ethereum pohybuje okolo 507 USD. Ethereum má v súčasnosti trhovú cenu vo výške 49,9 miliárd USD, čo je pokles o 4% za jeden deň.

 

Altcoiny sú v červených číslach

 

Trh s altcoinami vo všeobecnosti sleduje vývoj top kryptomien a taktiež ich hodnota klesla približne až o 5% voči americkému doláru.

 

Ripple, Bitcoin Cash  a Litecoin klesli o 3%. EOS, ktorá je na 6. mieste medzi kryptomenami, zaznamenala pokles o 5%. Bol to najväčší pokles v top 10 kryptomien.

 

Cardano vzrástol o 7% a stal sa tak jedinou kryptomenou, ktorá narástla. V súčasnosti je cena za Cardano na úrovni 0,23 USD.

 

Nárast Cardana sa zdá byť spojený s oznámením, že jeho token ADA bude zalistovaný na Huobi, ktorá je druhou najväčšou platformou na svete. Denné obchody dosahujú až 1,2 miliardy USD.

 

Stellar a IOTA každý deň klesli tiež o 4%.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Erika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies