Bývalý viceprezident Barcelony označil Mourinha za psychopata

NETKY.SK • 22 September 2012, 08:53 • 2 min
Bývalý viceprezident Barcelony označil Mourinha za psychopata

Bývalý viceprezident Barcelony označil Mourinha za psychopata - Futbal MADRID - José Mourinho a Real Madrid podniknú právne kroky proti novinárovi a bývalému viceprezidentovi FC Barcelony, ktorí tento týždeň nezávisle od seba slovne napadli portugalského

slovakia

left justify in out

imgMADRID - José Mourinho a Real Madrid podniknú právne kroky proti novinárovi a bývalému viceprezidentovi FC Barcelony, ktorí tento týždeň nezávisle od seba slovne napadli portugalského trénera.

Mourinho prostredníctvom svojich právnikov začal konať proti šéfredaktorovi španielskych novín Marca, Robertovi Palomarovi.
Úrivok z listu právnikov Mourinha bol uverejnený v Marce vo štvrtok: "Palomar označil nášho klienta ako typ človeka, ktorý by utiekol potom ako niekoho zrazil. Podľa nás je tento výraz ponižujúci a bol použitý spôsobom, ktorý bol úplne zbytočný."
Noviny taktiež uviedli, že Mourinho žiadal, aby bol článok zmenený a tiež odškodné 15.000 eur, ktoré daruje miestnemu futbalovému tímu, za ktorý hrá jeho syn.

V samostatnom vyhlásení na klubových stránkach Real Madrid uviedol, že nariadil právnemu oddeleniu, aby začali konať, ako zvážia za vhodné, proti bývalému riaditeľovi Barcelony, Alfonzovi Godallovi.
Potom ako Mourinho kĺzačkou na kolenách oslávil gól Cristiana Ronalda v 90.minúte priamo na ihrisku, Godall napísal na Twitter: "Je poľutovaniahodné, že psychopat oslavuje góly, ako by bol hráčom."
Real Madrid vo svojom vyhlásení zareagoval: "Real Madrid nedovolí útoky takéhoto druhu a vždy bude konať proti tým, ktorí spochybňujú česť ľudí, ktorí sú súčasťou tohto klubu."

Tieto udalosti bezpochyby vyburcujú nevraživosť medzi oboma klubmi, aj keď Godall v súčasnosti už nie je členom predstavenstva Barcelony. Už 7.októbra Real Madrid zavíta na Nou Camp, kde sa odohrá ďalšie ligové El-Clásico.

{{youtube src="https://www.youtube.com/watch?v=al8yRYZ-9s0"}}



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies